Puh!
Hej! Alltså vilken dag... Har stått på en stege och dragit 40 meter elkabel och installerat ett elaggregat med jordspett och hela skiten. Det tog seriöst flera timmar. Men nu är det ordentligt med kräm i staketen och äntligen kan jag stänga av hagen lite utan att riskera att Gullan kryper ut (trots tre trådar...). Det känns bra ändå! Måste faktiskt stänga av hagen lite för Fljóð är fet som en ballong. Av den anledningen stod hon faktiskt inne i natt tillsammans med Slemma. Det var kanske inte ett genidrag såhär i efterhand för de var helt tokiga när jag red dem idag, båda två. Hade nästan tappat modet när jag tog en tur på Gullan som gick så himla bra. Älskade lilla Gullan, hon kan verkligen få en på bra humör fast det regnar och man är helt slut. I morgon hoppas jag att det blir lite fotat under dagen, och så tänkte jag försöka hinna iväg till Stadsberga, vilket jag inte hann idag. 

(null)
(null)
(null)

Helgen och sälja prylar?
Hej allihop! Jobbar och jobbar som vanligt! Mår något bättre idag men blir hemskt trött av penicillinet jag får. Ska åka på lungröntgen idag också, så det känns lite sådär, men skönt att få det gjort. Det ska bli väldigt härligt med helg. 
 
I helgen ska jag försöka komma iväg till ridhuset. Jag och Fljóð har en liten särskilt uppgift att öva på, och Slemma och jag ska slipa lite inför Powergaits. Ser verkligen fram emot cupen. Vi har gjort lagjackor till och med! :) 
 
Förutom det kommer jag att försöka samla ihop lite prylar att sälja. Jag har så jäkla mycket hästgrejor som bara ligger för att det "kan vara bra att ha", men nu börjar det bli smått överfullt. Jag vet inte ens hur man brukar göra när man säljer saker. Är det någon som är bra på detta? Brukar ni ta betalt i förskott? Så många frågor...
 
Hoppas att ni får en fin fredagskväll i alla fall!
 
 
Sjuk (igen) och bra ridturer
Hej på er! Alltså den här veckan är riktigt jobbig. Jag har varit i Karlstad i flera dagar. Ska nu till Flen och fortsätta idag. Jag är inget stort fan av långa resor. Särskilt inte nu när jag faktiskt blivit diagnosticerad med lunginflammation (!). Ja, det är sant. Var hos doktorn igår, lämnade massa prover och undersöktes. Jag har också fått remiss till lungröntgen samt antibiotika som jag ska ta nu. Har varit risig i typ två månader så det känns ju inte jättekul, men nu hoppas jag på att bli bättre. 

Hur som helst så var jag ute och red igår. Hann rida alla hästarna faktiskt, och de gick så jäkla bra allihop! Det är så kul att rida när allt bara stämmer! Jag testade att rida Slemma på stång, vilket gick jättebra. Hon är så känslig att det kändes lite motigt att testa, men hon reagerade väldigt bra på det och kändes uppmärksam och nöjd. Kul! Även de andra var toppenduktiga. Måste säga att Gullan imponerar lite. Jag tycker mig känna mer gång i henne än vad jag trott. Tänkte försöka filma någon dag så kan jag se bättre också.

Ha en fin dag nu allihop! 

(null)

(null)

(null)