Mitt i natten

Hej på er! Japp, det är mitt i natten. Jag kom faktiskt precis hem. Jobbade i lördags och åkte sen iväg till Västkusten en sväng, men nu är vi hemma igen och i morgon (eller idag) kommer hovslagaren, plus att det - förhoppningsvis - blir massa härlig ridning! Ser fram emot veckan! 

Ridbanan

Hej på er! Till min oförställda lycka hade ridbanan torkat upp idag, och staketet var lagat, vilket gjorde att jag kunde ta årets första ridpass på volten! Underbart! Slemma kändes toppen. Alla gångarter funkar bra och hon är riktigt mjuk och fin. Traven är ju lite svagare, särskilt i vänstervarvet där hon inte riktigt får med sig ytter bak, men annars kändes väldigt bra. Imorgon kommer jag behöva jobba och sen reser vi bort till på måndag, då hovslagaren kommer. Det är välbehövligt nu!

Kvällens ridpass

Hej på er! Tempo, tempo, minst sagt! Hann i alla fall ut och red en sväng på Slemma idag. Hon kändes toppen! Traven har börjat komma väldigt fint faktiskt. Det är en del att jobba med fortfarande, men hon tar sig verkligen. Så duktig! Jag ska försöka hinna ut i morgon med. Hoppas att ni har haft en bra kväll!