Snökaos

Alltså vädret är helt hopplöst. Det tog mig flera timmar att komma ut till stallet idag. Flera vägar var avstängda och bilar låg som plockepinn i dikena längst hela vägen. Jag hade tänkt få massor av saker fixade idag, men det var typ en meter snö så det var svårt att få något gjort. Jag lyckades i alla fall ordna med staketen och elen och slänga ut lite spån i utestallen som dock snöade över på typ tio minuter eftersom vinden drar in massa snö. Helt sjukt... det klarnade upp lite på kvällen så då kunde jag rida en vända på Gullan och Fljóð.


Gullan var så himla duktig. Hon har så trevliga gångarter; det är som att sitta på en gunghäst. Hon är bara supermjuk och jätterolig. Inget bockande idag heller! Fljóð och jag tog en vända på vägen och red alla gångarter, vilket kändes toppen. Längtar tills jag har tid att verkligen jobba ordentligt med henne!

Hovslagaren kommer som sagt på fredag, så då får Slemma äntligen sina skor åtgärdade! Ser fram emot helgens ridning! 

Såhär såg det ut när jag åkte ut i morse: 

Men sen klarnade det upp!

Det mesta löser sig!
Hej allihop! Verkar som att jag kommer att kunna få hästarna skodda på fredag! Underbart! Dessutom tror jag att jag kan få ihop det med hösilage och transport. Skönt när allt bara löser sig. 
 
Tyvärr är vädret fortfarande alltigenom deprimerande. Väntar mig en riktigt ökensommar som kompensation haha! Jag hoppas kunna fota lite ridbilder och kanske filma lite i helgen. Det hade varit kul att visa er Gullan, och dessutom att få lite film på henne såhär i början. Ska också försöka fota några av mina shoppingfynd så ni får se hur de sitter på!
 
Hoppas att ni har en jättefin dag allihop!
 
 
 
 
 
 
 
Fixat

Sent ute i stallet idag! Har grävt fram aggregatet, satt batteriet på laddning, knorrat en tredjedel av hagen ungefär, gjort upp planer med Ingrid för höleverans och kastat ned torrhö från logen. Nu återstår bara resten haha! Behöver verkligen få en hovslagartid också. Det håller ju inte det här... Det var i alla fall jättefint månsken och såå vackert ute. Bilder gör det såklart inte rättvisa. 

Min tanke är att åka ut och rida i morgon. Hoppas att jobbet inte har andra planer!
 
Ha en fin kväll nu allihop!