Hemma!

Haft en superfin kväll i stallet. R gick en promenad med Fljóð samtidigt som jag tog en ridtur på Agnes. Det gick bra idag. Klättrade i backar och joggade trav, tölt och galopp på travbanan. Känner fortfarande av att hon är lite oliksidig och spänner sig en smula. Jag tror faktiskt att det kommer bli bättre med mer styrka. Jag har en rätt bra övning för liksidighet som jag brukar göra, tänkte skriva lite om den i morgon. I morgon blir det en tur till stallet på kvällen, hoppad på hyfsat väder!

Marius växer så det knakar! Den 20 augusti kommer en ID-kontrollant hit och chippar honom och skriver identifikationspapper så att jag kan registrera honom och få ut hans pass. Tänk att tiden går så fort!

Ullared-shopping

 

 

// Flugluvor 80 kr/st // Reflexboots 80 kr/par // Ice gel Trikem 99 kr // Glansspray Foxfire 99 kr // Flugmedel Renons 99 kr // Arnika gel 40 kr // Rakt bett 119 kr // Ridhandskar 70 kr // Hjälmreflex 10 kr // Ridstrumpor 2 par 30 kr // Ridstrumpor ull 17 kr // Ländtäcke reflex 199 kr // Eksemtäcke 349 kr // Reflexbrösta 35 kr // Nummerlappar 10 kr/st // Sadelpad 50 kr // Grimskaft 80 kr // Stallbandage Back on track 699 kr/par //

 

Täcket och flughuvan på. Båda passade bra på Fljóð som är liten till växten. Täcket är strl. 125 och huvan M. Skulle rekommendera en större storlek i båda till normalstor Islandshäst.