Stübben Golden Wings
Funderar på att testa Stübbens Golden Wing på Fljóð. Behöver ändå köpa ett bett som är lite kortare till henne då 10.5 är en liten smula för långt. Nu har jag knappt något i handen när jag rider henne, men det kan ändå vara bra tror jag. Hon går allra bäst på KyRotarys tredelade, men det finns inte i 9.5 vad jag har sett. Egentligen föredrar jag raka bett, men det gör inte Fljóð haha! Precis som Slemma tror jag att hon är lite rädd om tungan. Någon som testat detta? 
Golden Wings 3-delat bett från Stübben
Vad säger ni om ridtights?
Vad tycker ni om ridtights? Jag har inga själv men tänker mig att det kan vara bra på sommaren när det är riktigt varmt. Jag brukar försöka undvika att rida på dagen när det är som varmast, och är jag i stallet och fixar med annat då så brukar jag ha shorts och byta till ridbyxor när jag ska rida, men ibland blir det ju så att man måste rida mitt på dagen om man har lektion t.ex. Jag tycker att tightsen från Mountain horse nedan är väldigt fina. Såg dem på Stavs Häst & Hund för några dagar sedan och de såg verkligen tunna och svala ut. Men hur är passformen? Åker de inte ned? Och är de hållbara?
 
 
// Horze Leah UV Pro - länk // Horze Active Summer - länk // Hööks Dauntry CRW - länk // Mountain Horse Sienna Tech Tight Grip - länk // Equestrian Leaves Power Grip - länk //
Helgplaner
Hej allihop! Idag är det onsdag. Grått och trist som igår, men jag ska ändå ut en sväng till hästarna. Det kan nog vara skönt för dem med lite svalka och regn så att insekterna försvinner. Tänkte rida Agnes och Slemma idag. Hoppas att volten inte är helt dränkt. 
 
I helgen ska vi som sagt försöka ta en sväng till Linda och hälsa på Maríus. Fljóðs pappa Rökkvi kommer att vara stationerad där i sommar och det verkar som att han kommer att komma dit i helgen, så har vi lite tur får vi se honom! Så spännande då jag aldrig sett honom live utan bara på filmer och bilder. 
 
Hoppas att ni får en fin dag!