Gott Nytt År!

Nu är jag åter i Sverige! Är helt slut och ska fira nyår på herrgårdsweekend tillsammans med R. Saknar hästarna jättemycket och nästa vecka kör jag på med träningen som vanligt. 


Hoppas att ni har haft det bra i mellandagarna! 


Pannband

Glömde visa er mitt fina pannband som jag köpte på SIHS! Det är en blandning av klara och röda stenar i och jag tänkte att det skulle vara fint på Fljóð eftersom hon är så svart. Jag ska börja vänja henne vid bett ni i januari och min tanke är att använda ett vanligt remontträns och varva med Micklem-tränset. Vad tror ni?

Vägtölt

Idag är vi i Tyskland, därav dålig uppdatering. Saknar såklart hästarna jättemycket och jobbar hårt de här dagarna, så det ska faktiskt bli skönt att komma hem igen. 


Såg att det ska vara en tävling på Fors gård i februari; "vägtölt". Är inte hundra på vad det betyder idag, men jag har varit med flera gånger tidigare år (i och för sig för ett antal år sedan) och då töltade man helt enkelt fram och tillbaks på en väg och så bedömdes det av två domare eller liknande. Känner att det kanske hade varit en kul grej att göra? Om inte annat så för lite miljöträning. Funderar på att packa in Agnes och bara åka dit. Det är ju inte särskilt långt heller. Är verkligen sugen på att tävla!

Hoppas att ni har en bra vecka. Dagarna flyter ihop lite här, men jag tror att tiden kommer att gå rätt fort.