Åter i sadeln

God kväll på er! Har äntligen varit och ridit på Slemma. Hon kändes superfräsch efter vilan! Undrar hur det är möjligt att bli så glad av en ridtur, men hon är verkligen så härlig. 

Nu är jag hemskt trött och ska försöka sova inför en riktigt tung dag på jobbet i morgon. Men SEN är jag äntligen ledig och i övermorgon ska vi äntligen till SIHS! Längtar sönder.

Bombers Icelandic Range

Omg KOLLA DETTA!! Denni nämnde tidigare att han skulle vara med och ta fram en ny bettkollektion för Bombers och nu är den alltså här; Bombers Icelandic range! Youngster-bettet och Denni Zimsen-modellen står högt på min prioritetslista. 


Vad säger ni? Det bästa är att de släpps nu på SIHS. Jag lovar att kika åt er som inte är där!

Drömmar och mål
God morgon på er! Idag är jag tidigt uppe och ska köra på ordentligt för att kunna åka till stallet ikväll. Som sagt så är hästabstinensen helt outhärdlig just nu. Började i alla fall dagen med att lyssna på Framgångspoddens samtal med Peder Fredricsson (länk). Så himla inspirerande! Peder är en stor förebild och framförallt så gillar jag hans syn på hästar och träning, både av ryttaren och hästen. Peder pratar mycket om mental träning och har på något sätt ett helt koncept för hur man bär sig åt. 
 
En intressant sak var att Peder fick frågan vad han har haft för drömmar, och han svarade då att han nog inte har haft så många drömmar, utan han har mer gjort det han tycker är kul varje dag. Tycker att det var en väldigt avslappnad och fin inställning som jag tänker ta med mig. Många gånger kan man nog känna sig lite pressad av att ha drömmar. En dröm är ju egentligen ett mål man inte ha uppnått ännu. Jag tror kanske mer på att ha mindre mål och fokusera på sitt liv här och nu? 
 
Nu blev det lite mental träning-snack här på morgonkvisten! Men lyssna gärna på podden; Peder berättar bl.a. om visualisering, hur man behåller lugnet i en pressad situation och ger tips om vad som är viktigt för att bli framgångsrik med sin häst. 
 
Ha en jättefin dag nu allihop!