Spännande!
Hej allihop! Nu är det äntligen fredag! Är riktigt trött efter denna vecka, även om jag verkligen försöker ta det lugnt. Ibland behöver man prioritera sig själv. Hur som helst så var Fljóð lite trött igår, men hon går verkligen bra när det väl funkar. Jag tänker att jag ska försöka ta mig till ett ridhus nästa helg och rida igenom henne ordentligt, men ska låta henne ta det lugnt i helgen. Med den utvecklingskurva hon har får man vara lite försiktig tror jag. 
 
En kul grej är att vi nu har över 1000 lyssningar på podden och fler än 400 följare på Facebook! Så himla skoj! I helgen ska jag jobba med lite nya grejor till podden, som vi hoppas kunna släppa innan nästa vecka.
 
Såg också att Powergaits planerar för sin första deltävling i november. Jag har faktiskt lyckats hitta ett bra lag att vara med i, så denna gång kommer vi att tävla även i lagcupen. Ser verkligen fram emot det! Jag behöver såklart känna lite på Slemma när hon kommer tillbaks först och se vilka grenar som kan bli aktuella. Men just nu lutar det åt V2 (de har inga töltgrenar på första deltävlingen). Vi får se!
 
Hoppas att ni får en underbar fredag!
 
 
 
Bra ridpass!
Idag blev det en sen tur på Fljóð. Rotade fram pannlampan och insåg att den inte laddade. Så typiskt! Nu måste jag köpa en ny... Hur som helst så red vi på ridbanan (som av ett mirakel har det värdelösa underlaget satt sig något sedan förra året), och hon kändes jättetrevlig! Jag har verkligen börjat hitta knapparna på henne, och hon blir så fin när jag väl får ihop henne. Humöret är ständigt närvarande dock, men inte så farligt nu som förut. Jag jobbade mest på volterna och joggade tölt och trav. Testade galoppen lite också, men då var hon ganska trött, så hon fick pusta lite och så galopperade vi i skogen på vägen hem. Båda galopperna funkar bra. Jätteskönt! Det kliar i fingrarna att anmäla henne till några till tävlingar, men nä, det får vänta tills inomhussäsongen drar igång. Det är lätt att glömma att hon bara är fem lilla pluttan!  

Nu ska jag sova, och i morgon blir det nog longering för Fljóðs del och en ridtur på Gullan. 

(null)

Bedömningsprogrammet
God morgon på er! Bedömningsprogrammet har kommit nu, och jag och Anne-Marie planerar lite inför nästa vecka (tänk att det äntligen börjar bli dags!). Jag ska bada och klippa Slemma på söndag, och på måndag ska jag bara skritta henne lite på morgonen och sen åker vi mot Stenholmen vid lunch. Då hinner vi visa henne banan på måndag kväll och sen blir detexteriör- och ridbedömning på tisdag. Öppna visningen blir på onsdag, så vi sover över från måndag till onsdag. 

Shit vad jag längtar! 

(null)