"Lilla" Maríus
En liten uppdatering från Maríus som verkligen har vuxit jättemycket, här med sina homeboys Heimir och Safir (som är ett år äldre, men typ lika stora haha). Han är lite skavd precis under kinden, så det är (förhoppningsvis) inte en jättelik hjorthals som tornar upp sig där. Tycker ändå att han ser fin ut och verkar må bra, lilla plutten. Saknar honom så <3
 
 
 
Stallmode

Dålig uppdatering igår. För att vara helt ärlig med er så håller jag på att jobba ihjäl mig lite. Det är otroligt mycket att göra just nu, och man märker att man prioriterar ned enkla saker som borsta håret, äta mat... Har samma tröja i flera dagar, haha nä inte riktigt, men det är tungt nu. Riktigt tungt. Kom ut till stallet skitsent igår eftersom jag verkligen behövde rida igenom hästarna som stått sen i fredags. Det gick i alla fall bra, även om jag märker att de behöver gå lite oftare än vad de gör just nu. 

Det regnade och var givetvis kladdigt som fan överallt igår. Tänkte att ni nog är lite trötta på blöt-häst-i-stallgången-bilder så jag tänkte att jag istället skulle visa min vråltjusiga outfit som jag kör i stallet just nu. Jag läser ganska många hästbloggar dagligen och ser bilder på så himla snygga outfits som folk har på sig i stallet. Alla är verkligen skitsnygga varje dag. Och då vill man såklart inte vara sämre, eller hur?

1. Först ut; vida mjukisbyxor i extra lose-fit-modell med snyggt tryck. Här matchade med trendiga läderskor med naturlig slitning i tån och robust gummisula. 
 
 

2. Till detta; tuff gul väst i boyfriend-utförande med snygga reflexdetaljer. Rymlig och bekväm med gott om plats för valfri täckjacka under.

 

3. Jag matchar detta med sportiga fodrade handskar med naturlig patina för en autentisk känsla.

 
Det slog mig faktiskt i fredags att Agnes schabrak typ kostar mer än alla mina kläder tillsammans haha! Jag undrar verkligen hur folk pallar att vara så himla tjusiga i stallet? Hur gör ni? 
 
Gårdagens shopping

Puh! Äntligen hemma efter att ha sträckkört 46 mil. Riktigt trött nu och ser fram emot en seg hemmakväll. Blir alltid helt slut när jag inte sover hemma i min egen säng. Vet egentligen inte riktigt varför? Hur som helst så var gårdagen i alla fall fantastisk och jag tänkte att ni skulle få se mina shoppingfynd. 


1. Fodertillskott från Trikem och pannband Giant Swarovski från PS of Sweden - Det var 20% rabatt på alla Trikem-produkter i deras monter så jag passade på att köpa vitamintillskott och Gut Balance till Slemma. Fick riktigt bra support där också och information om vad tillskotten har för syfte och hur de fungerar. Pannbandet köpte jag för att jag ska ha ett lite roligare pannband på mitt PS-träns och tyckte detta var snyggt och stilrent. R:s kommentar: "Den är jättefin, det är ju jag som har valt den ju..."

2. Micklem competition deluxe bridle - Som ni vet är jag väldigt förtjust i Micklem och använder i princip bara det på Slemma. Hon är väldigt känslig och kan bli irriterad på nosgrimman, skaka på huvudet, lägga huvudet på sned och sträcka ut tungan m.m. Som ni vet så gjorde jag en ordentligt tandundersökning på henne när hon kom och hon var helt fin i munnen, så då började jag istället testa lite olika träns. Sedan jag började med Micklemtränset har hon helt slutat med det beteendet. Nu vet jag såklart inte om det har med det att göra, men jag kommer ändå att fortsätta med det. Har nu köpt ett till Fljóð också. Köpte deluxe-modellen då jag tycker att lädret ser ut att vara av bättre kvalitet. R:s kommentar: "Nej det där tror jag inte på. Men det sydda ser lite alviskt ut, det var fint".

3. Schabrak från Equestrian Stockholm - Kunde inte låta bli att lägga vantarna på ett par schabrak också, då de hade ett fint paketerbjudande. Dessutom kunde jag inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ha, och R påpekade att "man kan ju inte ha för många schabrak", vilket han såklart har rätt i. Färgerna jag bestämde mig för heter Royal Classic och Champagne. R höll med mig om färgvalet då han tyckte att de andra såg "lite tacky" ut. Hm... valde i alla fall dressyrmodellen då jag inte gillar den rundade kanten på cob-modellen. Så nöjd!