Hjälp!
Jag behöver en ny tävlingstopp. Min har tyvärr tvättats lite för varmt och blivit lite dassig i färgen. Jag vet dock inte alls vilken jag ska ha? Tycker inte att det finns någon som är sådär jättesnygg. Möjligen lutar jag mest åt den sportigare modellen från Equestrian Stockholm, men det finns inga små storlekar kvar i webbshoppen. Medium är alldeles för stort för mig. Vad tycker ni? Vad har ni för tävlingstoppar? 

(null)

Sjuk
Buuu är jättesjuk idag. Feber, halsfluss och även i övrigt har kroppen rasat ihop. Jag brukar bli sjuk en gång varje sommar, och det är tydligen dags nu. Extremt oläge dock, för det är panik på jobbet. Hur som helst så gick Fljóð hur fint som helst igår. Red i skogen, på ängen och på travbanan. Mycket trav och galopp, och i slutet av passet testade vi tölten. Alla gångarter kändes så otroligt fina! Hon börjar verkligen komma upp med ryggen och jobba rätt. Min fina älskling! Jag hoppas att jag blir frisk och hinner jobba undan lite så att jag kan rida snart igen. Hoppas att ni får en fin dag!

(null)

Hunnit mycket idag!
God kväll på er! Vilken underbar dag det har varit, trots att det är jättevarmt och så himla fuktigt att allt känns liksom kladdigt. Åskan har hängt i luften hela dagen. Jag har i alla fall hunnit städa och måla i sadelkammaren; det är en vägg där som aldrig blev målad eftersom färgen tog slut. Men nu hade jag lite färg över och använde den. Det blev jättefint. Sen har jag sorterat och börjat borsta bort hår på alla mina miljoner schabrak som jag ska lämna in på tvätt inför hösten. Efter det red jag båda hästarna. Fljóð fick gå på vägen, och hon kändes bara skitbra! När jag får henne rak och hon går på ordentligt så blir hon jättefin. Hon behöver ridas i varje steg, men vi har verkligen kommit framåt efter kursen. Så kul! Gullan fick gå en vända i skogen och vi red mest galopp och skritt. Lite tölt och trav. Hon har börjat lära sig att flytta för skänkeln, och det är lite svårt men hon blir så himla glad när hon gör rätt och får beröm. Älskade lilla häst!

Före:
(null)
Efter:
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)