Hovet - Islandshästar -

"Påskrea"

Orkar jag ens kommentera? Varför kan butikerna inte bara sluta lura folk. Håll i pengarna och handla inte på rea säger jag bara. Sadlar.se var detta då, men det finns säkerligen många fler. Jag hade faktiskt tänkt gå in och köpa ett valsbett men ångrade mig nu. Köper någon annanstans. 


Print-screen från i veckan (och ja, jag var inne på själva sidan också):

Print screen från idag. Kul att det blev två spänn dyrare på "rean", men tydligen "sparar" jag ändå 173 spänn. Visst, jag är dålig på matte, men inte så jävla dålig. Fan vad trött jag är på oseriösa företag.

Bästa hästarna!

Slemma är så rolig att rida just nu! Idag gick hon verkligen skitbra. Vi red ut och bara fräste på i alla gångarter. Hon tyckte det var skitkul. Red på EE-bettet idag, och tyckte det gick bättre än sist jag testade det. Även Fljóð fick komma ut, och ja, där är det lite si och så; traven är lite tråkig och hon har maximal överskottsenergi. Tölten är dock riktigt bra! Tänkte fota henne i helgen så ni får se. 


I morgon är det nog påskledigt för de flesta. Hoppas att ni får en fin kväll och en härlig sovmorgon imorgon haha! Det ser i alla fall jag fram emot. Nu ni!

Som ni vet så filmade jag Slemma härom veckan och nämnde att det fanns ett syfte med det. Jag har också skrivit tidigare att jag har en del planer för Slemma framöver, och nu äntligen! Syftet var att skicka filmen till en tränare för att se om det skulle gå att visa henne. I morse fick jag svaret att ja, tränaren är intresserad och vill visa henne! Så kul! Min duktiga, duktiga häst! Det blir sannolikt visning på Stenholmen i höst men planen är inte klar ännu. Det är mycket som ska stämma, och tränaren får såklart bestämma hur vi ska göra. Jag är så taggad och glad över att jag har en så fin häst! Älskade, älskade Slemma


Det här kastar ju om en del i planerna, men jag får nog ihop det. Kommer vara så nervös! Men det känns toppen såklart. Är det någon av er som ska visa i år?

Ice Line Pass-gamasch Trieb

Någon som testat dessa? Det är senskydd som är extra lätta för passridning. De ska skydda från påslag utan att störa hästen. Jag kan tänka mig att testa dem men undrar lite hur passformen är och om de sitter bra. Tycker de ser lite lösa ut liksom. Snurrar de? Någon som vet?