"Påskrea"

Orkar jag ens kommentera? Varför kan butikerna inte bara sluta lura folk. Håll i pengarna och handla inte på rea säger jag bara. Sadlar.se var detta då, men det finns säkerligen många fler. Jag hade faktiskt tänkt gå in och köpa ett valsbett men ångrade mig nu. Köper någon annanstans. 


Print-screen från i veckan (och ja, jag var inne på själva sidan också):

Print screen från idag. Kul att det blev två spänn dyrare på "rean", men tydligen "sparar" jag ändå 173 spänn. Visst, jag är dålig på matte, men inte så jävla dålig. Fan vad trött jag är på oseriösa företag.

Bästa hästarna!

Slemma är så rolig att rida just nu! Idag gick hon verkligen skitbra. Vi red ut och bara fräste på i alla gångarter. Hon tyckte det var skitkul. Red på EE-bettet idag, och tyckte det gick bättre än sist jag testade det. Även Fljóð fick komma ut, och ja, där är det lite si och så; traven är lite tråkig och hon har maximal överskottsenergi. Tölten är dock riktigt bra! Tänkte fota henne i helgen så ni får se. 


I morgon är det nog påskledigt för de flesta. Hoppas att ni får en fin kväll och en härlig sovmorgon imorgon haha! Det ser i alla fall jag fram emot.