Dag 3

Idag har vi varit hos Snæbjörn och tittat på hans fina hästar. Så otroligt vackra! Landskapet är också helt fantastiskt runt gården. Den ligger vid foten av Eyfjallajökull, och på andra sidan ute i havet ligger Vestmannaeyar. Snæbjörn hade också två små collievalpar som vi gärna hade tagit med oss hem, helt otroligt söta. I morgon åker vi norrut!

 
Dag 2

Idag har vi åkt ut och tittat på fler fina hästar på Langholt 2. Det har varit solsken nästan hela dagen faktiskt och helt underbart att ströva runt på fälten och titta på hästar. Jag letar väl lite löst efter ett ungsto (säg inget till R...) och hittade några jättefina. Ragnar var med och visade och berättade. Även lilla hunden Skuggi, som vi verkligen förälskat oss i, hängde med ut.

 

På eftermiddagen åkte vi till Stokkseyri och hälsade på Louise Röjbro på Góðirhestar. Fick prova några riktigt fina ston. Vilken upplevelse! Blev otroligt förtjust i ett sto efter Tígull frá Gigjarhóli. Det klickade verkligen väldigt mycket. Hon är inte riden så mycket men har mycket bra gångarter och är otroligt vacker. Dock mycket jobb kvar att göra. Ska träffa ägaren under tävlingarna i helgen (hon är hos Louise på försäljning). Vi får se...

 
Dag 1

Är på vårt guesthouse i Langholt 2. Vi har blivit så fantastiskt väl omhändertagna av Friður och Ragnar som har stället och vi har fått lite visning av gården och de hästarna som finns här för tillfället, det är några ston som går med föl och några ston som tränas. De är verkligen underbart fina! Vi trivs jättebra, och stämningen är såklart på topp nu när det gått så bra i fotbollen under kvällen. I morgon ska vi till Árborg och hälsa på Louise och hennes hästar, ser jättemycket fram emot det, och därefter blir det en sväng till blå lagunen!