Kvällen

God kväll på er! Hemskt vad det blir mörkt fort nu. Fick rida med reflexer och tända lampan i stallet. Inget vidare...

Slemma har vilat i typ fyra dagar, tror det har gjort henne gott för hon kändes sjukt fräsch idag! Dock givetvis inte lika genomarbetad som innan sin microvila och vi fick jobba lite med att hitta vänstersidan och vänster bak i traven. Löste det genom att göra några galoppfattningar i höger galopp och övergångar galopp-tölt. Hon har lättare att få tag i bakbenet i tölt och galopp så det hjälpte henne att bli jämnare i traven och i slutet funkade den jättebra. Hade tänkt rida på ridbanan egentligen men den var som en insjö p.g.a. anskrämligt dåligt underlag, så det gick inte. Känner dock att jag behöver ta ett ridbanepass snart och rida igenom henne ordentligt. 
 
Är så glad för Slemma och att hon börjar bli så bra!
 
 Kolla mörkret... usch!
Torsdag

Halloj kära ni! Torsdag, snart slut på veckan, och ikväll ska jag eventuellt ut och ta en drink med en gammal "hästkompis". Ska bli jättekul då vi inte umgåtts på så himla länge.

Jag har också bokat ovalbanan den 17:e september! Och jag har inte bokat vår vanliga bana den här gången utan nu åker vi till Ensta och känner in stämningen där istället. Jag tror att det är bra att åka runt lite och träna på olika banor, för att få miljöträningen också. Slemma brukar vara oförskämt lugn på nya platser, men det skadar ju aldrig att öva.

Reviderad planering september:

2 - 3 sept - Kurs två dagar för John Ricketts på Hummeltorps gård.

12 sept  - Lektion för Johan, Stadsberga.

14 sept -  Hovslagaren.

17 sept - Ovalbaneträning med Slemma.

23 sept - Clinic Ia & Denni på Hogsta Ridcenter.

26 sept - Lektion för Johan, Stadsberga.

 

 Mammas racer. Lite missnöjd haha! 
Skitkväll

Hej kära ni! Vilken fenomenal skitdag det blev idag. Förutom strul på jobbet och att min tid för att fixa fransarna blev inställd så kom jag ut sent till stallet och hann bara måla släpet en sista omgång innan det började pissregna. Mörkt var det också och jag fick tända i stallet och slita fram pannlampan - total ångest - men insåg att den givetvis inte var laddad sedan förra vintern (nähä?) då jag använde den sist. Det blev till att åka hem i spöregnet. Hästarna fick helt enkelt vila. Skitdag och skitkväll. Enda ljuspunkten var att duktiga R har fått en fin ny chefstjänst på jobbet idag och jag är såklart jätteglad för hans skull ❤️

I morgon ska vädret bli sådär men det ser inte ut att bli värsta regnet i alla fall. Lite oklart hur schemat kommer se ut i morgon kväll, vi får se. 
 
Hoppas att er kväll har varit bra i alla fall!