Härlig kväll!
Har varit ute hos hästarna hela kvällen. Superhärligt! Gick en lång sväng med Fljóð och löslongerad Gullan lite. De är så jävla fina. Det är helt underbart att de blivit så stora. Det är som att man växt ihop lite och det känns verkligen som att jag har en så fin relation till båda två, väldigt respektfull men vi har så roligt ihop! Nedan är Gullan in action! Tycker hon rör sig så fint.


Härlig dag!
Har haft en jättefin dag med mina underbara hästar. Har varit ute och gått med Gullan och Fljóð. Fljóð behöver gå ned i vikt och vi gick ganska långt och klättrade i backar i skogen. Hon har ganska dålig kondis och är lite för rund så hon tyckte nog att det var ganska jobbigt, men hon var ändå väldigt pigg och glad och skötte sig utmärkt. Gullan fick komma ut och beta på en äng bortanför hagarna. Det var jätteskönt väder och vi stannade där en bra stund med små maskrosfrön som flög runt oss. Jättemysigt! Hade också något av en brottningsmatch med Maríus för att få på honom grimman. Den är lite stor för honom, men jag tror att det är bra att han får vänja sig vid den. 


Agnes
Jag planerar att sätta igång Agnes så smått i slutet på juni. Jag tror att hon kommer att tycka att det är rätt skönt att komma ut och röra sig lite och att få lite rast från mammandet. Jag tänkte ställa Maríus med Gullan och Fljóð och börja lite successivt att ta ut henne kortare sträckor, bara några minuter i början.
 
Bilderna nedan är från när jag träffade Agnes de första gångerna. Hon hade stått lite då och var inte helt musklad, men ändå jättekul att rida och väldigt framåt och positiv! Är jätteglad att jag har fått förtroendet att ha henne hos mig ett tag nu!