Fredag
God förmiddag på er! Igår var jag och R på Guns N' Roses på Friends! Så himla häftigt, ett av de banden jag har lyssnat på mest genom åren tror jag. Jag hade ingen aning om att vi skulle dit så det var en överraskning. Han är bra fyndig mitt hjärta! Det är lite annorlunda att se arenan under konsert jämfört med SIHS kan man säga och det var verkligen proppat med folk. Men det var såklart jättebra och kul att se dem med full line-up! Är lite småseg idag men mår ganska bra. Ska ta mig ut till stallet i kväll och försöka hinna rida.
 
Hoppas att ni får en fin fredag allihop!
 
 
 
 
Torsdag och shopping
Hej på er! Hoppas att ni har det bra idag. Själv jobbar jag som vanligt. Det är rätt stressigt nu inför semester, märks att alla dammar av skrivborden inför ledigheten haha! Ikväll ska jag på någon typ av överraskningsaktivitet. Har ingen aning om vad det är, men R har fixat något speciellt som "kräver ett öppet sinne" hmm.... Vi får se vad det är, är väldigt nyfiken!
 
Hur som helst så vill jag tipsa er om att Fager design har 50% rea på hela soritmentet just nu. Eftersom jag snart fyller år så råkade jag visst klicka hem en liten present till mig själv. Det är hysteriskt billigt nu med rabatten och en himla fyndig idé. Tror att Fljóð kommer klä i nosdelarna. Hennes nosgrimmor är ungefär två storlekar för stora som läget är nu, och det ser väl lite sådär ut kanske... Kul med något nytt! Sidan hittar ni här! Ingen kod behövs utan rabatten dras av i kassan!
 
 
 
(Bilder från Fager designs hemsida)
Kvällen

Hej på er! Så himla trött så jag somnar nästan. Tog tåget 06:29 från centralen i morse så jag var uppe prick fem. Riktigt seg nu!

Hur som helst så var hästarna, som vanligt, asduktiga. Tog en sväng på Fljóð först med ganska högt tempo, mycket tölt och galopp. Tog även en travsträcka på en lite ojämn skogsväg där hon fick lyfta på fötterna ordentligt. Det känns som att Fljóð behöver någon vecka för att smälta ett bra pass och liksom ta till sig av det. Det är verkligen som att bitarna fallet på plats ibland haha! Tölten var verkligen mycket bra idag. Även traven. I galoppen behöver jag få upp henne mer och få ett rundare språng. Det ska vi öva på! Såg när jag kom hem att hon skummat fint i munnen och hon kändes också väldigt nöjd med passet.
 
Slemma och jag tog en sväng på ridbanan. Tyvärr var det en del andra ekipage där, men det var såklart bra med lite miljöträning för Slemma. Hon var så duktig! Galoppen var ännu bättre än förra gången och även i övrigt var hon toppen. Hon var möjligen lite trött, så jag körde inte på så länge, men det var ett bra pass!
 
Hoppas att ni har haft en bra kväll!
 
 Konstig pryl vid vägen som vi fick titta lite extra på tyckte Slemma!