Pigg häst idag!

Hej på er! Har haft en härlig tur på en jättepigg Slemma ikväll. Mycket galopp och så slet vi vidare med tempoväxlingarna. Hon kändes jättefin. Hon fick lite massage och pyssel efteråt också, lilla pluttan. Själv känner jag mig lite risig idag, ont i huvudet och jättetrött. Tror det är en del spänningar som släpper efter en riktigt slitig period på jobbet. Well, jag hoppas att ni har en fin kväll i alla fall!

Toppendag!

Hej allihop! Vilken underbar dag! Trots värmen var hästarna pigga och gick jättebra. Testade Gullans nya neopren-boots bak, och det ländes faktiskt bättre. Slemma gick riktigt bra, vi tränade tempoväxlingar, vilket man såklart alltid behöver fila på. Jag känner faktiskt att vi börjar bli redo att rida för instruktör igen. Även Fljóð kändes toppen. Förutom ridningen har jag jobbat med staketen, handlat avmaskning och flyttat hästarna. En riktigt produktiv dag med andra ord.

Hoppas att ni har haft det bra dag ni med!

Helgens träning

Här kommer några bilder från helgens träning på ovalbanan. Lilla Slemma utvecklas så fint! Hon var lite trött i värmen, men gick ändå riktigt bra. Vi har liksom börjat få med hela kroppen, något som också känns i ridningen. Som sagt så börjar det bli dags att rida för instruktör snart. Vilken tur att jag bokat en fyradagarskurs för Johanna haha! Skriver mer om det senare!