Hovet - Islandshästar -

Pigg häst idag!

Hej på er! Har haft en härlig tur på en jättepigg Slemma ikväll. Mycket galopp och så slet vi vidare med tempoväxlingarna. Hon kändes jättefin. Hon fick lite massage och pyssel efteråt också, lilla pluttan. Själv känner jag mig lite risig idag, ont i huvudet och jättetrött. Tror det är en del spänningar som släpper efter en riktigt slitig period på jobbet. Well, jag hoppas att ni har en fin kväll i alla fall!

Toppendag!

Hej allihop! Vilken underbar dag! Trots värmen var hästarna pigga och gick jättebra. Testade Gullans nya neopren-boots bak, och det ländes faktiskt bättre. Slemma gick riktigt bra, vi tränade tempoväxlingar, vilket man såklart alltid behöver fila på. Jag känner faktiskt att vi börjar bli redo att rida för instruktör igen. Även Fljóð kändes toppen. Förutom ridningen har jag jobbat med staketen, handlat avmaskning och flyttat hästarna. En riktigt produktiv dag med andra ord.

Hoppas att ni har haft det bra dag ni med!

Helgens träning

Här kommer några bilder från helgens träning på ovalbanan. Lilla Slemma utvecklas så fint! Hon var lite trött i värmen, men gick ändå riktigt bra. Vi har liksom börjat få med hela kroppen, något som också känns i ridningen. Som sagt så börjar det bli dags att rida för instruktör snart. Vilken tur att jag bokat en fyradagarskurs för Johanna haha! Skriver mer om det senare! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bra ridpass

Hej på er! Har haft jättefina ridturer med hästarna idag i solskenet. Slemma kändes kanon, och börjar komma igen efter förra veckans svacka. Fljóð och jag fick sällskap av Alexandra och Brana, vilket var jättenyttigt för Fljóð som verkligen behöver träna på att gå med andra hästar. Hon blev jättesur när hon inte fick springa om Brana, och det kan ju vara bra att ta ur henne haha! I morgon ska fixa med hagarna lite. Slemma behöver verkligen gå på ännu magrare bete, hon är hemskt tjock för tillfället. Hoppas att ni har haft en fin dag!

Tisdag

God morgon på er! Veckan som kunde ha blivit en riktig hellride blev istället lugnare än förväntat. Helt ärligt så förtjänar jag det verkligen. Jag har jobbat som ett as hela våren. Nu är det äntligen dags för lite andrum. 


Ikväll blir det stallet. Skriver sen hur det gick!