Ridhus och tristess
God tisdag på er! Jag vet att det har varit lite dålig uppdatering här de senaste dagarna. Faktiskt känns det mesta lite jobbigt just nu. Jag tror att jag är mer påverkad av mörkret och vintern än vad jag trott. Jag är trött och oinspirerad helt enkelt. Orkar inte planera in något direkt, vare sig det är något roligt eller något tråkigt.
En bra sak som jag gjort idag är i alla fall att jag har hittat ett ridhus i närheten dit vi kan åka och träna! Så underbart med schysst underlag och lite vettiga träningsmöjligheter. Och dessutom belysning! Är så trött på mörkret så jag nästan kräks. Jag är i princip aldrig ute när det är dagsljus, bortsett frånt taxiresor till olika ställen där jag jobbar under dagarna.
 
Är jätteglad för mina fina hästar såklart. Och för R. Det finns bra saker i livet också, men det är tungt ibland. Är det någon av er som känner samma?
 
 
 
Måndag

Hej allihop! Dålig uppdatering idag; jag har jobbat som en galning hela dagen. Hästarna har i alla fall vilodag så jag ska inte till stallet. Kommer att vara hemma med R istället och städa. Måste ju göras ibland också.

Just nu sitter jag och funderar lite på hur jag ska lägga upp våren med träning, tävlingar och kurser. Tänkte skriva lite mer om det i morgon. 
 
Hoppas er måndag inte var lika hektisk som min.
 
 
Söndag

Hej på er! Har inte hunnit blogga idag; men jag har ridit alla hästarna och R har fotat och filmat lite. Ska visa er sen! Hästarna var superduktiga allihop!


Just nu är jag på väg till min brors födelsedagsfirande så det får bli mer bloggande senare. Hoppas att ni har haft en bra helg!