Hovet - Islandshästar -

Ridhus och tristess

God tisdag på er! Jag vet att det har varit lite dålig uppdatering här de senaste dagarna. Faktiskt känns det mesta lite jobbigt just nu. Jag tror att jag är mer påverkad av mörkret och vintern än vad jag trott. Jag är trött och oinspirerad helt enkelt. Orkar inte planera in något direkt, vare sig det är något roligt eller något tråkigt.
En bra sak som jag gjort idag är i alla fall att jag har hittat ett ridhus i närheten dit vi kan åka och träna! Så underbart med schysst underlag och lite vettiga träningsmöjligheter. Och dessutom belysning! Är så trött på mörkret så jag nästan kräks. Jag är i princip aldrig ute när det är dagsljus, bortsett frånt taxiresor till olika ställen där jag jobbar under dagarna.
 
Är jätteglad för mina fina hästar såklart. Och för R. Det finns bra saker i livet också, men det är tungt ibland. Är det någon av er som känner samma?
 
 
 

Måndag

Hej allihop! Dålig uppdatering idag; jag har jobbat som en galning hela dagen. Hästarna har i alla fall vilodag så jag ska inte till stallet. Kommer att vara hemma med R istället och städa. Måste ju göras ibland också.

Just nu sitter jag och funderar lite på hur jag ska lägga upp våren med träning, tävlingar och kurser. Tänkte skriva lite mer om det i morgon. 
 
Hoppas er måndag inte var lika hektisk som min.
 
 

Söndag

Hej på er! Har inte hunnit blogga idag; men jag har ridit alla hästarna och R har fotat och filmat lite. Ska visa er sen! Hästarna var superduktiga allihop!


Just nu är jag på väg till min brors födelsedagsfirande så det får bli mer bloggande senare. Hoppas att ni har haft en bra helg!

Kvällen

Intensiv dag! Har varit ute och fixat lite med Fljóð såhär på kvällskvisten. R longerade och jag satt på. Skrittade, travade, gjorde halt och svängde. Hon var så otroligt duktig! Jättepositiv och superstabil. Hon verkar tycka att det är kul och känns pigg och jättemysig. Ska rida henne lite i morgon också, sen blir det lite vila igen. Vill behålla hennes positiva attityd. Min lilla solstråle, ser fram emot framtiden med henne!


Red två sena ridturer på Slemma och Agnes igår. Agnes fick gå en lugn skrittur och med Slemma blev det mycket skrittjobb; skänkelvikningar och skrittintervaller och sen övergångar skritt-tölt och tempoväxlingar i tölt. Hon var superduktig! Kändes verkligen bra. Travade lite i slutet och till och med traven kändes fin. Mina duktiga tjejer ❤

TGIF

God förmiddag! Sitter på jobbet och sliter som vanligt. R har åkt nu så jag är solo fram till i morgon eftermiddag. Förutom att gå på 80-årsfest för min lilla farfar och rida så kommer jag försöka sova så mycket det bara går under helgen. Är helt slut efter den här veckan faktiskt. Skulle verkligen behöva semester. I morgon tänkte jag verkligen sova ut och bara hoppas att jobbet inte ringer. Man vet ju aldrig, men känner att jag behöver det.
Fick en uppdatering från Linda förresten. Maríus har det bra och tyr sig tydligen väldigt mycket till sin bästis Lakkris. De är så gulliga ihop; en svart och en vit! Saknar honom jättemycket faktiskt.