Köpt nya skor

Passade på att köpa nya dojor och shortchaps på Hööks i helgen. Mina stackars ridstövlar föll bokstavligen isär under lördagens ridpass på Fljóð (inte de nya tävlingsstövlarna alltså, utan de gamla). Tänkte egentligen köpa skor och chaps från Ariat, men med tanke på hur hårt jag sliter på mina skor så kändes det ovärt. Hööks hade dessutom rabatt på deras modell Champion så då kändes det som läge. Har faktiskt sneglar på dem länge. Tror jag fick dem för en femhundring, vilket var riktigt bra. Chapsen var från CRW eller vad det kallas, de kostade också runt femhundra. Så jäkla nöjd!

Tungt idag

Det snöar igen! Helt ärligt är jag så jäkla trött på allt regn och snö och vatten överallt. Det här måste vara den blötaste vintern någonsin?

Hur som helst så hann jag ut en sväng och red på Slemma idag. Det gick bra, hon kändes fin och var väldigt positiv, vilket jag behövde idag. Det har varit en lite tung tag faktiskt, massor att göra och jag har inte riktigt varit på topp. Men blir alltid glad när jag är i stallet!

Hoppas att ni har haft  en bra dag!

PS of Sweden lädervård

Minns ni att jag fick ett lädervårdskit av PS? Måste säga att det faktiskt är riktigt grymt. Funkar skitbra på sadeln. Det är två sprayer; en cleaner och en protector, och så är det en kräm typ som heter nourisher. Jag har nästan alltid kört fett på allt tidigare, men det blir faktiskt inte så bra. Lädret blir lite smetigt och "löst" liksom, i alla fall om man ska hålla efter det varje dag. Jag tycker att de här produkterna är jättebra faktiskt. Smidigt med sprayflaskor också!