Hovet - En blogg om Islandshästar -

Rida i snön!

Några bilder från dagens träning. Det var så mysigt att rida i snön med solen som gick ned och lätt dimma. Slemma börjar verkligen kännas fin i trav och galopp nu (red ingen tölt alls idag), och hon är så jäkla rolig! Det fina vädret ska hålla i sig i morgon med, så jag hoppas på solsken under morgondagens ridturer. 

Snö och sol!

Hej på er! Alltså det är så underbart med helg. Sov tio timmar i natt haha! Kom ut lite sent till stallet, men det var så fint väder och värsta solskenet. Mina fina babes var så duktiga idag, och jättepigga! Red på ängen i snön och de tyckte det var skitkul. Tog några jättefina bilder på Slemma som jag tänkte dela med mig av senare. 

Gullan fick vila idag för vi var lite sent ute, men hon ska få gå i morgon. Hoppas att ni också har en härligt lugn lördagskväll!

Ge mig sommar...

Hej på er! Ska snart åka hem från stallet efter ett underbart ridpass på Slemma. Hon är verkligen så rolig just nu! Tyvärr har snön smält lite lite, det är runt nollgradigt, så det blev en del styltor. Vi fick springa på desto mer så de ramlade ur haha! Känner mig lite piggade nu än igår kväll, trots att jag kände mig helt död i morse. Vet inte riktigt vilken reserv jag är inne på just nu, men hoppas i alla fall att helgen blir ganska lugn. 

Vad säger ni om snön då? Gillar ni vintern? Själv föredrar jag helt klart sommaren. Vinter är trevligt i någon vecka, men sen är den rätt pestig tycker jag. Kolla på det här liksom, inte så trist;

Sen kväll

Livet som högpresterande. Kom precis hem från stallet. Det var dock så värt att åka dit idag! Typ 15 cm snö och ett par minusgrader. Pemma var jättepigg och glad och gick hur bra som helst. Till och med galoppen var jättefin idag. Härlig kväll med andra ord! Tycker också att hon börjat muskla sig jättefint på rygg och kors. Jag ser stor skillnad, även om det är svårt att se på bild kanske. Det är himla kul när träningen ger resultat.

Nu är jag dock helt slut, måste verkligen sova. Hoppas att ni har en bra kväll!

Mer snö och kurs bokad

God morgon! Snö idag! Och ännu mer kommer. Det ska dock avta ikväll, så kanske man äntligen kan ta sig till stallet. Behöver verkligen komma ut och rida.


En kul grej är att jag anmält mig till ett en ny fyradagarskurs hos Johanna den 17-20 juli! Det var så himla kul förra sommaren, så det kommer bli toppen! Funderar på att ta med Fljóð faktiskt, men vi får se. Det gäller att vara ute i tid haha!

Ha en fin dag nu!