Kvällen i bilder

Fin kväll och riktigt duktig häst! Skrittade först en vända i skogen i fri form tills vi kom till en skogsväg. Där samlade jag ihop henne, kände igenom sidorna och hur hon funkade för skänklarna. Hon kändes väldigt fin och mjuk, jag tror att tömkörningen igår var bra för henne. Joggade sedan en bit i trav med lättridning. Skrittade lite, flyttade för skänken och kände att hon var med och inte föll ur ramen. Eftersom hon kändes jättefin så gick vi över i tölt och bara töltade på i cirka tre kilometer med lite skritt emellan. Hon var otroligt pigg och positiv och höll ihop mycket bra även i ett högre mellantempo. Sammanfattningsvis jättenöjd och peppad. Hon blir bara bättre och bättre! Ser fram emot helgen!

Hoppas att ni har en fin kväll allihop!

Förresten; är det någon som vet var man kan köpa typ en tunna Arnika-gel?

Wanties
Bettgarderoben kan aldrig bli för stor! Då Agnes föredrar raka bett eller lockup-bett är jag lite sugen på att testa betten nedan. 
 
Mitt baucherbett är tredelat och jag skulle hellre ha ett rakt eller ett som inte viker sig. Mylerbettet ser fint ut tycker jag. Det är ledat med en rulle på mitten, på samma sätt som bettet från Bombers som jag skrivit lite om tidigare. Jag vill hemsk gärna testa det med. 
 
Många tycker illa om de s.k. äppelbetten för att de kan få vassa kanter om hästen t.ex. tuggar på plasten. Jag har aldrig varit med om det. Har tvärtom en pelhamstång med mundel i äppelsyntet som Agnes går jättebra på. Funderar därför lite på det raka bettet samt det välvda tredelade nedan, båda med fasta ringar.
 
Någon som testat?
 
1. Baucherbett, Myler, 938 kr, länk här.

3. Apple mouth med fasta ringar, 265 kr, länk här.

4. Bomber barrel, tredelat med fasta ringar, 939 kr, länk här.

5. Happy mouth contour, tredelat, 749 kr, länk här.

 
Hagbus
Det är så härligt när hästarna leker tycker jag! Gullan är barnvakt till Maríus när jag är ute med Agnes. Hon sköter det jättebra, även om hon nog tycker att han är som en rätt jobbig lillebror. Tycker ändå att han har blivit väldigt självständig den senaste månaden. Han bryr sig knappt alls när jag går ut med Agnes. Är så glad för dessa två busfrön!