En riktigt spännande nyhet!
Välkommen till Hovet
 
Ára från Lind!
 
Vi välkomnar ett riktigt topp-sto till Hovet! Vi tror att hon har riktigt mycket kapacitet! Hon har en helt fantastisk stam bakom sig. Hennes mamma är Vindskjóna från Örvik (e. Gáski frá Hofsstöðum, tot. 8.32 och Hederspremie för avkommor). Vindskjóna är ett av endast tio ston i Sverige med ELIT för avkommor. Hon har en totalbedömning på 8.15 och har gett sex bedömda avkommor varav fyra i första klass.
 
Pappa till Ára är Askur från Håkansgården, som har Hederspremie för avkommor och en totalbedömning på 8.64, med bl.a. 10.0 för pass. Askur har en imponerande meritlista med bl.a. tre VM-guld i stilpass och femgångskombination, tre VM-silver i stilpass, avel och femgångskombination, ett VM-brons i speedpass, ett NM-guld i stilpass, ett NM-silver i T1, fem SM-guld i T1 och stilpass och ett SM-silver i femgång. Som ni säkert vet har Askur har gett fantastiska avkommor som utmärkt sig både inom sport och avel, t.ex. Valsa från Brösarpsgården som är världsrekordhållare i stilpass.
 
Ára har två helsyskon som båda är högt bedömda; Hind från Lind (tot. 8.15) och Dreki från Lind (tot. 8.47) som tagit VM-silver i avel. 
 
Det är alltså en riktig stjärna vi har köpt, och hon är dessutom otroligt vacker! Femgångare med lååånga ben, högrest och med massor av utstrålning. Och svartskäck dessutom! Det är så att man bara dör. Jag vill tacka Johan så otroligt mycket för förtroendet att förvalta henne. Nu återstår bara att se om jag kan ratta en sån här Ferrari!
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
Andrea Müller

Men fan vad roligt, grattis till tillskottet!! Släkt med Hilda ju dessutom 😍

Svar: Ja, jättekul! Men vad roligt! :) Stammen var en av sakerna som gjorde att vi ville ha henne ;)
hovet.webblogg.se

Emelie

Grattis! Tror att jag träffat henne där hon stod innan kanske. Riktigt fin IRL om det är hon... :)

Svar: Vad kul :) Tack så mycket! Är verkligen glad att vi fått möjligheten att ha henne :)
hovet.webblogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress