Underbara hästar!
Halloj! Vilken bootcamp det har varit för hästarna den här helgen. Idag har jag ridit igenom alla tre igen. Fljóð krävde som lite extra arbete igår så det blev nämare 40 minuter på volten, innan jag kom igenom henne ordentligt, men idag kändes hon fantastisk. Hon är liksom i det där mellanstadiet mellan att gå på ren talang och att verkligen befästa en teknik och det är så mycket jobb med henne just nu. Som tur är mötte jag faktiskt en kille på volten igår som gick runt och mätte ut punkter runt banan. Det visade sig att ridklubben ska sätta upp belysning på volten! Så jäkla underbart! Det betyder helt nya möjligheter att rida där i vinter. De ska förbättra dräneringen också tydligen. Jag är så enormt tacksam för det! Halleluhja säger jag bara. Nu kanske jag inte behöver åka skytteltrafik till ridhuset hela vintern och jag kommer att kunna rida igeno Fljóð lite vettigt också...
 
Gullan har gått super de här dagarna. Tölten har verkligen steppat upp flera nivåer och hon börjar forma sig och komma fram ordentligt. Hon gick till och med med lite tempo i slutet. Duktiga tjejen!
 
Även Slemma fick gå på volten igår, och hon kändes så jäkla bra! Idag tog jag en tur ute och det var nog faktiskt den bästa ridturen jag har haft på henne. Hon var bara magisk. Det är underbart att rida en så välriden och balanserad häst, särskilt när det är en alldeles fantastisk höstdag. Hon känns så genomarbetad just nu, det är hur kul som helst!
 
Nu laddar jag inför en riktigt tuff vecka (som vanligt), som förhoppningsvis slutar på Elmia på fredag, om ingen oväntad jobbsituation dyker upp!
 
 
 
Ida

Du har så snyggt hår!! Tänk om man själv såg så där fräsch ut i stallet...

Svar: Tack, men jag brukar inte riktigt se såhär stylad ut i stallet 😜
hovet.webblogg.se

Ida

Du har så snyggt hår!! Tänk om man själv såg så där fräsch ut i stallet...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress