Helgens shopping!

Hej allihop! Äntligen landat hemma och summerar helgen. Har haft det så trevligt! Har fotat mina shoppingfynd nedan. Som alltid är Euro horse riktigt bra tycker jag. Utbudet var stort, även om det kanske inte var några direkta mässpriser. 

Jag var ute efter en tunnare vårjacka, typ softshell, och var väldigt nyfiken på PS of Swedens nya klädkollektion, som faktiskt var jättefin! Särskilt västarna var väldigt snygga. Kände dock inte att färgerna passade mig riktigt, så det fick vara. Jag var ju också sugen på Equestrian Stockholms vårjackor, som jag nog skrev om någon gång tidigare. De fanns på mässan men njä... de ser billiga ut tycker jag. Färgerna såg halvtrista ut i verkligheten och de kändes tunna, plastiga och oexklusiva. Köpte istället en softshelljacka från Ariat i Skara hästsports monter. Den sitter som en smäck! Så fin kvalité och riktigt snygg, trots att den är enkel. Matchade med ett par schabrak från Equestrian Stockholm i färgerna burgundy och black leather. Trots failen med vårjackorna måste jag ändå säga att deras schabrak utklassar alla andras. Har varit lite skeptisk mot läder-varianten (som ju såklart inte är läder utan någon sorts plast), men tänker ändå ge det en chans. 

Hos Skara hästsport fick jag tillfälle att titta närmare på Antares-tränsen. Tur det; jag hade nästan bestämt mig för att köpa ett Pioneer-träns från PS till Gullan, men kom verkligen på andra tankar. Alltså kvalitén går inte att jämföra, och då kostar de ändå nästan lika mycket. Antares-tränset känns så otroligt exklusivt, och lädret är så himla fint! Bestämde mig för att köpa ett sådant, men tyvärr var precision-modellen slut så jag kommer att få beställa ett. Lätt värt dock! Köpte i alla fall ett fint enkelt pannband till Gullan med små klinkers. Jättesnyggt!

Från PS blev det i alla fall ett pannband till Slemma i färgen Hot chocolate, och ett schabrak. Färgen var helt oemotståndlig, dessutom såg skärningen för manken inte alls lika hög ut i verkligheten. Kommer bli så snyggt!

Förutom det köpte jag ett mysigt mjukis-set från Gina Tricot's Equestrian-kollektion, ett tränssmycke från Ryttarinspiration och ett Danish Guard-bett som Gullan ska få testa. 

Är så nöjd med min shopping! Fick ni med er något fint hem?

Alice

Fina saker du fick med dig! Visst har du också en Denni-sadel? Såg att du köpt dressyrmodellen på schabraken från Equestrian Stockholm, har funderat på dem eftersom jag tycker kåporna på sadeln är för långa för islands/cob modellen, men hur tycker du dressyrmodellen är på islandshäst? Funkar det helt okej eller är det i största laget? Min Gumi är stor, men smäcker i modellen och ganska kort rygg så har inte vågat beställa.. men tycker egentligen skärningen är finare!

Svar: Ja, det stämmer, jag har en Denni-sadel och har också tänkt på det du säger. Fästena längst ned på cob-schabraket går typ inte att fästa i stropparna för det blir alldeles för kort. Jag har ett par schabrak i dressyrmodellen från ESS sedan tidigare och de är snyggare tycker jag (föredrar också den spetsiga kanten före den runda) och jag tycker inte att de är för stora heller. Min minsta häst är nätt och typ 135 i mkh och det ser inte ens konstigt ut på henne. Tycker jag i alla fall, det kan ju hända att andra tycker att det ser hemskt ut, men ingen har sagt något än så länge! 😜 Lägger upp några bilder på schabraken när de sitter på sen så kan du kolla vad du tycker själv! 😊
hovet.webblogg.se

Ida

Men ÅH! Älskar kombon med ES schabraken och Ariat jackan 😍 Har suttit och väntat på detta shoppinginlägg hehe

Svar: Jaaa den kombinationen blev fin! 😊😊 Haha ja! Shoppinginlägg är de bästa! 👌🏻
hovet.webblogg.se

Izza

Asså woooow! 😍😍😍 Jag blir sååå avundsjuk! Det röda schabraket är så himla fint!! Vilket häst ska ha det? ❤️

Svar: Jaa visst är det? :) Jag vet inte riktigt vilken av hästarna som ska ha det, men rött är ju väldigt snyggt mot svart, så kanske Gullan :)
hovet.webblogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress