Skitväder

Idag har det verkligen varit riktigt jäkla skitväder. Vi snackar totalt spöregn hela dagen. Men vad gjorde det, hästarna gick så jäkla bra idag! Var först en vända på Börjes och köpte foder, en reflexväst och ett nytt regntäcke åt Fljóð. Tur det, för hennes var genomblött! Sen blev det ut och rida i regnet. Med regnkläder på så funkar det faktist bra även om det regnar, men sadeln och alla prylar blev såklart dyngsura.

Slemma hade jetmotorn påslagen idag, vilket kändes lite oroväckande först eftersom mina handskar var genomblöta och bara gled på tyglarna, men hon gick verkligen skitbra idag. Mycket energi, men väldigt fokuserad. Tror det är alla ridhuspass som gjort att hon blir glad när hon får komma ut på vägarna. Även Fljóð kändes toppen. Det är fantastiskt hur bra humör man kan bli på när man är i stallet, trots skitvädret. Nu är jag i alla fall hemma, ska ta en varm dusch och slappa lite. 
 
 
Johanna

Vad hände med Agnes? :)

Svar: Det kommer ett inlägg om det i veckan! :)
Ella

Anonym

Kan inte du ägna ett inlägg helt åt att berätta vem du är utöver hästarna? Ålder, vart i Sverige du växt upp/bor/håller till, vad du pluggat genom åren, vad du jobbar med lite ingående och hur din fritid ser ut förutom hästar? Skulle vara kul att få "lära känna" den man läser om ännu bättre!

Svar: Hej! Jag kan skriva lite om det, och kanske också förklara lite varför jag är ganska anonym på bloggen. Jag förstår att ni vill veta det :) Tack för kommentaren!
Ella

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress