Fortsatt risig

Idag mår jag verkligen skräp. Har ont överallt; i huvudet, lederna, till och med i tänderna, och feber och rinnande näsa på det. Kunde tyvärr inte vara borta från jobbet idag så jag fick genomlida dagen, åka och rida och sen hem och dö i sängen. Som tur var var Slemma inte på sitt värsta strids-humör. Hon var pigg visserligen, men hon hade nog faktiskt bättre tålamod med mig än vad jag hade med henne idag. Fina lilla tjejen! Red ganska långt och försökte mest bara hålla henne kontrollerbar och genomsläpplig hela tiden, vilket jag tycker att hon var. Behöver dock köra några riktiga dressyrpass snart känner jag. Det får bli när R kommer hem. 

I morgon hoppas jag att jag mår bättre. Denni kommer vid 12:30, så då måste jag i alla fall stå på benen! Hoppas att ni har en fin kväll!
 
 
Johanna

Åh vad lyxigt! Den sadeln verkar vara kanon! En kompis till mig har den och hon är supernöjd med den. Tänkte första låna och prova men tror inte jag vågar, som student har jag inte råd att köpa en sån .. haha.

Svar: Den är helt fantastiskt skön! Jag har testat den förut men inte vetat riktigt vilken modell jag ska ha. Det var jättebra att få den utprovad! Är så glad just nu :)
Ella

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress