Agnes
Jag har fått frågan vad som har hänt med Agnes, och jag har faktiskt också tänkt skriva ett inlägg om det och förklara, för jag förstår att ni undrar. 
 
Svaret på frågan är i alla fall; ingenting särskilt just nu. Agnes går i hagen och vilar sedan några veckor tillsammans med Gullan. Hon mår bra och verkar tycka att det är skönt med lite ledigt. Jag tyckte också att hon förtjänade lite vila efter att ha ridits utan avbrott i typ ett år, så det passade ganska bra med att Fljóð börjar ta mer tid i anspråk.
 
Som ni vet så äger inte jag Agnes, utan hon har varit hos mig ändå ganska länge. Bakgrunden är att hon skulle bli mamma till Maríus, som ju är min, och att jag sedan skulle träna henne eftersom hennes ägare inte hade tid och möjlighet just då, och så har det ju blivit också. Nu blev hon kvar hos mig ganska länge, och eftersom jag snart ska börja jobba med Gullan plus byta jobb, vilket gör att min tid kommer att bli ännu mer begränsad, så har jag och hennes ägare bestämt att hon ska flytta hem till honom igen. Det är inga hard feelings alls utan vi har bestämt att Agnes ska få ta det lite lugnt tills hon åker. Sannolikt hämtas hon om typ två veckor.
 
Jag är hemskt sentimental med "mina" hästar, har alltid varit, och det finns inget jag tycker är så jobbigt som att behöva skiljas från en häst. Det är nog något man aldrig lär sig, eller inte jag i alla fall. Agnes har dessutom varit hos oss så länge nu. Självklart är jag ledsen för att hon ska åka, men å andra sidan har jag alltid vetat att det ska bli så, och jag tycker inte att någon har varit taskig eller dolt något för mig i det här. Vi har haft en bra deal, och jag har fått ett jättefint föl plus en massa tid med Agnes, vilket egentligen inte alls var meningen från början. Av alla de cirka 15 hästar jag red/hjälpte till att träna under sommaren 2015 så var Agnes den jag fastnade för, och det var p.g.a. hennes personlighet. Agnes är en underbar vän och jag litar på henne med mitt liv. Dessutom är hon begåvad, rör sig fint, är väldigt schysst fast hon är ruggigt smart. Agnes är en sån där häst som du kan se in i ögonen på och veta att hon fattar vad du tänker. Det är lite läskigt för man träffar sällan en häst som är så intelligent, men hon är det, och det märker man på alla sätt. Hon är lydig, men visar vad hon själv tycker, om hon tycker att man är en idiot så ser man det på hennes blick, även om hon aldrig skulle göra något. Hon är ärlig på det sättet. Agnes är inte min elev, hon är min kompis, och jag kommer sakna henne  oändligt mycket.
 
Just nu går hon som sagt i hagen med Gullan och har det bra, och hon dör ju faktiskt inte, hon ska bara flytta, vilket betyder att jag kommer att kunna hälsa på henne. Hennes ägare är dessutom jätteduktig och jag vet att hon kommer att få det jättebra med kompisar och bra omvårdnad. Det är hon verkligen värd!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felicia

riktigt fina bilder

Svar: Tack vad kul att höra! :)
Ella

earnestineen16

My unheard of network outline:
http://lloyd.blogs.telrock.org

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress