Tandläkarbesök

Alltså fy vilket skitväder det har varit idag! Slaskigt och halt och ett envist regn hela dagen. Har dock fortfarande ett leende på läpparna efter ridturen på Slemma. Shit vad traven har lossnat! Den är helt magisk att rida. Visst, hon behöver mer kraft och tempo, men hon känns så underbart bärig och ridbar nu och hon har liksom bara landat i det. Så kul!
Dagen var mindre kul för lilla Gullan som hade tandläkaren idag. Trots att veterinären inte kände några vargtänder sist visade det sig att hon hade två. De satt dock rätt långt in så det var förmodligen därför. Egentligen var det kanske inget som skulle störa henne, men vi bestämde att ta bort dem ändå. Hon hade dessutom en mjölktandskapsel som vi fick ta bort också, så tre tänder rök allt som allt. Gullan var väldigt svårsederad (no shit??) och ville inte alls slappna av, så det hela tog ganska lång tid. Vi har ett återbesök om två veckor. Det känns bra att verkligen gå igenom allt ordentligt! 

Andrea

Stackars Gullan!! <3 <3 Vilken tur att du kolla upp det! Min häst hade en foderimpackning och fick jätte ont p g a det. Han är iofs 22 år men men, Man måste vara noga med att kolla tänderna tycker jag! Det är jätte viktigt!

Svar: Ja faktiskt, har som rutin att kolla regelbundet, men foderinpackningar kan ju komma rätt fort. Tur att du upptäckte det! Särskilt på äldre hästar kan det ju vara lite lurigt...
Ella

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress