Sadelporr

Just saying... Kommer att återkomma med en liten recension av Prestige Denni-sadeln senare. Än så länge är det en av de bästa sadlarna jag provat, extremt bekväm. Tycker dessutom att den är väldigt snygg!

Johanna

Den är ju så lyxig! Drífa går superbra i den, ligger även superbra, kasar inte en mm... Hade jag haft dem pengarna hade jag köpt för enligt min mening så är huvudsaken att den ska ligga bra på hästen. Men ska jag vara helt ärlig slår den inte min equip i bekvämlighet för ryttaren ;) Men som sagt.. viktigtast att den ligger optimalt på hästen.

Svar: Jag tror det beror lite på hur ryttaren är skapt faktiskt :) Den ligger stilla på alla mina, vilket även min TR-sadel gör iofs. Jag håller med om att Equipe är jättesköna, men jag tycker inte att de passar så många hästar. Tycker att även de utprovade Equipe-sadlarna glider väldigt lätt så de har aldrig funkat för mig. Jag har ju tre hästar så sadeln måste passa alla. Men passar den på Drifa är det ju toppen, med tanke på att de är väldigt sköna! Båda är ju skönare än TR i alla fall ;) Den är rätt hemsk men den passar å andra sidan typ alla hästar. Det är svårt det där haha! Men tror som sagt att sittkomforten beror mycket på hur ryttaren ser ut, bäckenet osv :)
Ella

Malin

Asså den är så snygg! Ska försöka spara ihop till en egen 2018 ;) God jul förresten och Gott Nytt År i förskott!

Svar: Visst är den? 😊 Tack detsamma!
Ella

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress