Produktrecensioner

God kväll på er! Sitter och är helt salig efter dagens ridpass. Fljóð gick utmärkt bra; tölten går super och även traven kändes mycket bra idag. Jag märker stor skillnad när jag faktiskt har tid att verkligen jobba med henne. 

Slemma var ett kapitel för sig. Hon kändes så jäkla bra. Jobbade vidare som vanligt och allt kändes väldigt bra. Jag märker dock att jag nästan glömmer bort tölten för det är så roligt att bara sitta och rida trav och galopp på henne haha!

Fick förresten tips av en läsare att göra produktrecensioner på bloggen, så det tänkte jag faktiskt göra. Har ju miljarder prylar så det är väl bara att börja haha! Kommer lägga till en ny kategori för det här på bloggen så håll utkik. Jag vill såklart jättegärna ha fler tips på saker ni vill läsa om på bloggen! 

Ida

Väntar fortfarande på SIHS shoppingen ;)

Svar: Haha självklart! Mitt problem är att jag inte kunde låta bli att använda allt innan jag fotade det 😝 Men ska lägga upp ett inlägg om det absolut! 😊
Ella

Sofie H

Jag tycker det hade varit kul att läsa lite om vad du tycker om avel. Du har skrivit att du tänker betäcka någon av dina hästar, och undrar hur du tänker om hingst val och matchning och vad du vill avla på?

Svar: Absolut det kan jag göra! 😊 Tack för tipset!
Ella

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress