Mineralproblem

God morgon! Ligger hemma och latar mig för tillfället. Så skönt! Fasar dock lite för att klockan ska bli 07:30 eftersom kontoret öppnar då och det lär ramla in en del mail. Kommer få jobba lite under förmiddagen. Men det kan det vara värt för att få resten av dagen ledigt. 

Hur som helst; tänkte be er om lite hjälp. Jag köpte mineraler i förrgår (Trikem - Macro). Egentligen föredrar jag att ge komplettfoder, men nu går ju mina hästar på lösdrift och får inte kraftfoder varje dag, så det funkar inte riktigt. Därför vill jag ge extra mineraler, särskilt nu när det inte finns gräs. Kruxet är att Fljóð hatar alla tillskott och vägrar äta om jag lagt ned några nyttigheter i hennes mat. Jag kände direkt när jag öppnade de här mineralerna att hon inte skulle äta dem. De luktar typ taco-krydda (!?). Som tur är äter Slemma glatt allt jag ger henne, men jag vet inte vad jag ska göra med Fröken Kräsen. Har ni några förslag?

Nellie

Jag använder bara Chevinal Plus till min häst! Jag tycker att de är bra och den enda mineralerna som gör honom piggare och man märker skillnad! Det är flytande också så då kanske det är lättare att få henne att äta det?

Svar: Tack för ditt svar! :) Jag vet vilket du menar och har faktiskt funderat på att testa det. Får köpa det och prova helt enkelt!
Ella

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress