Hovet - Islandshästar - Flygmyror och trimning

Flygmyror och trimning

Hej på er! Lite smårisig idag. Trött, ont i huvudet och halsen. Jag tror faktiskt att jag har lite feber. Inget vidare med andra ord. Men behöver ändå åka ut och rida ikväll, så jag får stålsätta mig. Slemma ska få skritta ikväll, sen får vi se vad jag orkar. 
 
Igår när jag kom ut i stallet hade Slemma miljarder äckliga flygmyror på hela täcket!? De måste ha vaknat efter regnet. Skitäckligt var det i alla fall, även om Slemma inte verkade bry sig. Någon som sett något liknande?
 
Det gick i alla fall jättebra att rida. Red Slemma på volten och övade trav och galopp. Traven är verkligen mycket bättre. Hon joggar avslappnat och håller balansen bra. Jag red på volten och varvade med åttor i både trav och galopp. Fick verkligen rida med magen och försöka att släppa ut henne utan att tappa bärigheten. Hon är faktiskt väldigt mjuk och gymnastiserad nu, den här typen av arbete hade inte varit att tänka på i vintras. Duktiga tjejen!
 
Efter det tog jag en vända på Agnes. R gick med och tog en liten promenad med Gullan. Hon uppskattar verkligen att få komma ut och R är så duktig som hjälper mig! Agnes skötte sig fint tycker jag. Jag får verkligen jobba med att hålla henne uppe i tölten och att takten måste vara klockren. Det blir lättare och lättare tycker jag. Vänstergaloppen har också kommit. Härligt!
 
Ser många som lägger upp bilder och filmer på när de rider, typ töltar. Jag förstår inte hur ni gör! Hur håller ni mobilen? Behöver tips haha!